Thuisonderwijs
Koningin Beatrixschool

Groep(en)              Wat
 Groep 1 t/m 8  Dagopening
Begin de dag samen met God! Elke dag een dagopening met een verhaal en gebed.
Groep 1 t/m 8 Schooltv
Nu de scholen gesloten zijn kan iedereen toch de educatieve video's, die normaal in de les worden gekeken, thuis bekijken. Korte clips en hele afleveringen allemaal te zien op Schooltv.nl, 'leuk en leerzaam'.
Groep 1 t/m 8 De Kopieermap
Werkbladen voor de beginnende geletterdheid, taal, rekenen en begrijpend lezen.
Groep 1 t/m 8 Team Talento
Online workshops voor expressie-vakken als muziek, handvaardigheid, tekenen, drama en dans.
Groep 1 t/m 8 Kwink
Online thuislessen van onze methode voor sociaal-emotionele ontwikkeling.
Groep 1 t/m 8 Lieve Groet Actie
Maak een tekening, kaart, gedicht of kunstwerk voor mensen in Kootwijkerbroek die geen bezoek kunnen ontvangen!
Groep 1 t/m 8 Werkbladen
Gratis werkbladen van uitgeverij Zwijssen.
Groep 1 t/m 8 Schooltv
In deze lijst vind je de top 10 van onze leukste en meest leerzame afspeellijsten, programma's, films en quizzen per groep. Normaal voor in de klas, maar nu ook voor thuis.
Groep 1 t/m 6 Digitale (prenten)boeken
Digitale (prenten)boeken lezen en beluisteren!
Groep 1 t/m 4 De Henkie Show
Dagelijkse voorstelling rond een Bijbelverhaal door Matthijs Vlaardingerbroek.
Groep 1 en 2 Thuisonderwijs voor kleuters
Gratis tips en downloads voor het thuisonderwijs aan kleuters.
Groep 1 en 2 Taal- en rekenspelletjes
Juf Jennifer en juf Tamara plaatsen reken- en taalspelletjes op YouTube.
Groep 2 De Lettertrein
Op een speelse manier maken kleuters kennis met letters in elke vorm: letterteken, letterklank, de positie van een letter in een gesproken en geschreven woord en nog veel meer!
Groep 1 t/m 3 Lettercircus
Het Lettercircus biedt een leuke, interactieve manier om met kinderen in groep 1 t/m 3 te werken aan beginnende geletterdheid. Door middel van letterspelletjes, verhalen en letterplaten oefenen kinderen alle letters en tweetekenklanken.
Groep 3 Thuislessen Veilig Leren Lezen
Kan jouw kind momenteel niet naar school? Dan kan hij of zij thuis doorgaan met leren lezen.
Groep 3 t/m 8 Meester Freek
Welkom in de klas van meester Freek. Vanaf nu is hij even meester en gaat  jullie regelmatig iets vertellen over zijn favoriete dieren.

Tips voor ouders: